ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Όταν οι διαιτητές τα βρίσκουν σκούρα! (vids)

Όταν οι διαιτητές τα βρίσκουν σκούρα! (vids)

Διαιτητές και ποδοσφαιριστές, σε στιγμές απόλυτου μίσους.
soccer-player-attacking-ref

Οι διαιτητές είναι υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή ενός αγώνα, αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος από τους 22 ποδοσφαιριστές βγει εκτός εαυτού και αρχίσει να τον χτυπάει; ή ακόμα χειρότερα αν ο ίδιος ο διαιτητής ξεκινήσει τον καυγά;

Κατά καιρούς έχουμε ζήσει στιγμές απόλυτου μίσους μεταξύ διαιτητών και ποδοσφαιριστών, κάτι το οποίο δεν είναι και τόσο περίεργο καθώς πάνω στα νεύρα και την ένταση του παιχνιδιού οι ισορροπίες μπορούν να διαταραχτούν. Το περίεργο είναι όταν τα πράγματα ξεφεύγουν και οι δύο πλευρές πιάνονται στα χέρια! Ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε τρεις περιπτώσεις που άφησαν ιστορία. Απολαύστε τους:

1. Ξεκινώντας από την Ινδονησία, ο Πίτερ Ρουμαρόπεν, ύστερα από μια απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης, να δώσει πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα ενώ το σκορ βρισκόταν στο 1-0 έτρεξε προς το μέρος του και τον χτύπησε στο πρόσωπο. Ο διαιτητής, εν ονόματι Γουασίτ Μουχαϊμίν, δεν μπόρεσε να συνεχίσει το παιχνίδι καθώς οδηγήθηκε στο νοσοκομείο. Όταν μετά από 15 λεπτά ο αναπληρωτής διαιτητής έδωσε εντολή για να ξανά αρχίσει ο αγώνας, ο Ρουμαρόπεν αντίκρισε την κόκκινη κάρτα.

2. Στο Λίβανο, ο Μπαχίρ Αγασά μάλλον μπλέχτηκε σε μπελάδες χωρίς να το καταλάβει. Όλα ξεκίνησαν από μία υπόδειξη για ένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου. Ο ποδοσφαιριστής που επέπεσε στην παράβαση δέχτηκε την κόκκινη κάρτα και άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια μικρή σύρραξη. Τότε ο προπονητής του ποδοσφαιριστή που είχε ξεκινήσει όλο αυτό μπήκε και έδωσε στον ποδοσφαιριστή του ένα ήρεμο χαστούκι σαν να του επιρρίπτει τις ευθύνες για τον χαμό, αλλά παράλληλα άρχισε να κυνηγάει και τον διαιτητή για την απόφαση του. Τότε ο ποδοσφαιριστής άρχισε να τρέχει προς αυτόν για να τον χτυπήσει.  Έτσι ξεκίνησε ένα απίστευτο κυνηγητό σε συνδυασμό με ξύλο! δείτε και μόνοι σας:

3. Η τελευταία περίπτωση έρχεται από το Κουβέϊτ, αλλά τα πράγματα εδώ είναι διαφορετικά! Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Σάντ Άλ Φαντγί ήταν αυτός που πρώτος χτύπησε παίχτη. Το μάτς βρισκόταν στην παράταση με το σκορ στο 1-0 όταν ο Φαντγί υπέδειξε πέναλτι υπέρ των φιλοξενούμενων. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έπεσαν επάνω του και αυτός ανταπέδωσε με μια γροθιά. Δεν σταμάτησε εκεί όμως, όπως φαίνεται και στο βίντεο, στην συνέχεια κλωτσάει ένα παίχτη! Έβγαλε σε τέσσερις παίχτες της Αλ Νάσρ κόκκινη κάρτα, με την τέταρτη να είναι η πιο απολαυστική καθώς ο επιθετικός των γηπεδούχων κλότσησε την μπάλα πάνω του. Ήρεμη αντίδραση πάντως από τους ποδοσφαιριστές της Αλ Νάσρ αν αναλογιστεί κανείς πως χτύπησε με μπουνιά τον συμπαίκτη τους!

Ποιες πρέπει να είναι οι τιμωρίες σε τέτοιες περιπτώσεις; Είναι φυσιολογικό να συναντάμε τέτοια φαινόμενα; Οι απαντήσεις αμφιλεγόμενες! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση με το ποδόσφαιρο και τέτοιες εικόνες δεν αρμόζουν στον αθλητισμό.

Ακολουθεί βίντεο με παρόμοιες περιπτώσεις που άφησαν εποχή!

 

 

 

Leave a Reply