ΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ Το (σιωπηρό) «φάλτσο» του Μίχελ στον ΠΑΟΚ

Το (σιωπηρό) «φάλτσο» του Μίχελ στον ΠΑΟΚ

Τι άλλο χρεώνει ο Ιβάν Σαββίδης στον Σλοβάκο, εκτός απ΄τις καλοκαιρινές μεταγραφές και το φιάσκο Σωτηρίου
michel

Τα «απόνερα» του κυπριακού μεταγραφικού…ναυαγίου με πρωταγωνιστή τον Πιέρο Σωτηρίου χτυπάνε τον ΠΑΟΚ.

Και περισσότερο απ΄όλους τον Λούμπος Μίχελ ο οποίος ανέλαβε «επ΄ώμου» την αποστολή στο νησί της Αφροδίτης και εν τέλει έφαγε τα μούτρα του επιστρέφοντας…τραυματισμένος στην Θεσσαλονίκη.

Κάπως έτσι άλλωστε επανήλθαν εσχάτως τα δημοσιεύματα που φέρνουν τον Σλοβάκο να τελειώνει απ΄τον ΠΑΟΚ, πληρώνοντας το μάρμαρο της αποτυχίας στην υπόθεση Σωτηρίου.

Για τα λίγα…ψωμιά του αθλητικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να θυμίσω πως είχε γράψει ο υπογράφων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) στις 20 Νοεμβρίου.

Σε εκείνο το ρεπορτάζ καταγράφαμε την έντονη αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Μίχελ, κυρίως λόγω του κακού καλοκαιρινού μεταγραφικού σχεδιασμού με παίκτες που στο σύνολο τους ήρθαν και δεν έκαναν την διαφορά, συν τα φιάσκα στις υποθέσεις των Κολοπλιάνκα και Ματέτους.

Συν τω χρόνω όμως προέκυψε και η «Τζαβελλι- άδα» που ήρθε να «τσαλακώσει» ακόμη περισσότερο την δημοτικότητα του Μίχελ. Πώς και γιατί;…

Καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης φέρνουν τον αθλητικό διευθυντή του ΠΑΟΚ να γνώριζε πριν από την περιβόητη και εκρηκρική συνέντευξη Τύπου του Βλάνταν Ιβιτς (μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο) όσα θα δήλωνε ο Σέρβος τεχνικός, έχοντας λάβει την σχετική ενημέρωση απ΄τον ίδιο προτού ο κόουτς πάρει θέση μπροστά απ΄τις κάμερες και τα μικρόφωνα.

Αντί όμως να σπεύσει να σβήσει την φωτιά, εν τούτοις ο Μίχελ  δεν ανέλαβε πυροσβεστικό ρόλο, αν δεν προέτρεψε κιόλας τον κόουτς να βγει και να τα…χώσει δημοσίως.

Κάτι που δεν άρεσε καθόλου και χτύπησε άσχημα στον Ιβάν Σαββίδη, δεδομένου πως εκείνες οι δηλώσεις Ίβιτς προκάλεσαν τεράστια αναστάτωση στον οργανισμό της ομάδας.

Να τα θυμόμαστε κι αυτά.

Leave a Reply