ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ Το… μηδέν του Κλάους!

Το… μηδέν του Κλάους!

Τα ιδιαίτερα γενέθλια του Στέφανου Αθανασιάδη. Γράφει ο Γιάννης Παντελίδης
ÊÅÑÊÕÑÁ - ÐÁÏÊ KERKIRA - PAOK (SUPERLEAGUE 2016-2017)

Σαν σήμερα, το 1988, ο Στέφανος Κλάους Αθανασιάδης, ξεκινούσε το… ταξίδι του στον «μάταιο τούτο κόσμο», όπως λένε οι λόγιοι. Πριν κλείσει τα δέκα ήρθε στην ζωή του ο ΠΑΟΚ!

Από τότε πέρασαν 19 χρόνια και ο Κλάους «πάτησε» στα 29. «Μια ζώη ΠΑΟΚ», όπως συνηθίζει να λέει ο ίδιος. Πολλές σπουδαίες στιγμές με τα «ασπρόμαυρα» σε αυτή την 9ετία του στον σύλλογο. Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Δικεφάλου στην Ευρώπη, μέλος της πρώτης δεκάδας των «μπόμπερ» της ομάδας στο πρωτάθλημα, με τον συνολικό αριθμό των γκολ του να είναι πλέον τριψήφιος.

Κι όμως φέτος… ανομβρία… Για πρώτη φορά την τελευταία πενταετία, δεν έχει καταφέρει να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρωτάθλημα! Ναι, παραμένει στο «μηδέν», έχοντας παίξει σε δέκα παιχνίδια.

Πριν από λίγο καιρό, αν και δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, οι σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη «δοκιμάστηκαν». Κυκλοφόρησε ότι μπήκε πωλητήριο, αλλά, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, ο Κλάους παραμένει στον ΠΑΟΚ.

Ο Αθανασιάδης λοιπόν σήμερα μπαίνει στα 29 του, ίσως στα πιο περίεργα γενέθλιά του τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ. Άλλωστε είναι δεδομένο πως και ο ίδιος, δεν μπορεί να χωνέψει το… μηδέν.

Leave a Reply