ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΟ Συνάντηση ΕΠΟ-Travel Plan για το «σκάνδαλο»

Συνάντηση ΕΠΟ-Travel Plan για το «σκάνδαλο»

Οι δύο πλευρές συζήτησαν ώστε να μην οδηγηθεί η υπόθεση στις δικαστικές αίθουσες
epo2

Προσπάθεια να μην οδηγηθούν στα δικαστήρια έγινε ανάμεσα στην ΕΠΟ και την εταιρεία «Travelplan».

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν με αφορμή το… σκάνδαλο που αφορά χρήματα στα οποία οι προηγούμενες διοικήσεις της ομοσπονδίας κατέβαλλαν στο ταξιδιωτικό πρακτορείο και όχι στην «Εθνική Factor», στην οποία το «Travelplan» είχε μεταφέρει τα δικαιώματα είσπραξης, κάτι που γνώριζαν μέσω σχετικών ειδοποιήσεων οι προηγούμενες διοικήσεις.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να βρεθεί λύση, ώστε να μην οδηγηθούν στις δικαστικές αίθουσες οι δύο πλευρές, καθώς η ΕΠΟ έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς προς το Travelplan.

Τον περασμένο Νοέμβριο η «Εθνική Factor» προχώρησε σε συντηρητική κατάσχεση των εταιρικών λογαριασμών της ΕΠΟ και η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή αναγκάστηκε να παραπέμψει, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, το φάκελο στην οικονομική εισαγγελία.

Οι απαιτήσεις της «Eθνικής Factor» (η εταιρεία ανήκει στην Εθνική τράπεζα), από την ΕΠΟ, προέκυψαν «λόγω του γεγονότος  ότι για απόλυτα αδικαιολόγητο και ανεξήγητο ως τώρα λόγο, η προηγούμενη διοίκηση της ΕΠΟ αντί να καταβάλλει τις οφειλές, ως όφειλε, στην “Εθνική Factors Α.Ε.”, τις κατέβαλε στην Eurostar (Travel Plan), με αποτέλεσμα να τις οφείλει στην “Εθνική Factors Α.Ε.”», παρότι «από το έτος 2010 έως τον Ιούλιο του 2016, το Travel Plan είχε εκχωρήσει τα δικαιώματα της συγκεκριμένης σύμβασης και είχε σχετικά ενημερώσει την ΕΠΟ….

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες οι υπεύθυνοι του ταξιδιωτικού πρακτορείου φέρονται να υποστήριξαν ότι καλώς έγινε η καταβολή των χρημάτων σε αυτούς και να πρότειναν την παράταση συνεργασίας των δύο πλευρών.

Οριστικές αποφάσεις για την στάση της Ομοσπονδίας θα ληφθούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο, ωστόσο η τάση που υπάρχει στην ΕΠΟ είναι να ακολουθήσει τη νομική οδό για την προάσπιση των συμφερόντων της.

Leave a Reply