ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPERLEAGUE Συνάντηση ήταν και πάει…

Συνάντηση ήταν και πάει…

Στο «κενό» έπεσε η προσπάθεια του Κουτσοκούμνη για ραντεβού με τους «Big 4»
marinakis-savvidis-alafouzos-melissanidis

Φαίνεται πως η συνάντηση ανάμεσα στους… 4 μεγάλους δεν είναι γραφτό να πραγματοποιηθεί. Και αυτό γιατί, μετά τον Σταύρο Κοντονή, ούτε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης κατάφερε να πείσει τους Μελισσανίδη, Αλαφούζο, Μαρινάκη, Σαββίδη να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι. Ίσως η 3η προσπάθεια, αν έρθει από την ίδια την FIFA και όχι από κάποιον εκπρόσωπο της, να είναι και η… φαρμακερή; Θα δείξει αν και εφόσον πραγματοποιηθεί.

Από εκεί και πέρα, ο επιτετραμμένος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας στρέφει την προσοχή του στην ανεύρεση του προσώπου που θα ηγηθεί της ΚΕΔ και ουσιαστικά θα πάρει την θέση του Μπίκα. Πρώτος στόχος του Κύπριου παράγοντα είναι ο Σταύρος Τριτσώνης αν και τυπικά ο τέως διαιτητής δεν πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις, καθώς ο κανονισμός αναφέρει πως θα πρέπει να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον ένα χρόνο από την αποχώρηση του από την ενεργό δράση, κάτι που στην περίπτωση του Τριτσώνη δεν ισχύει.

Τέλος,  στον… αέρα παραμένει και η ημερομηνία έναρξης των πρωταθλημάτων. Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί κάτι μέχρι στιγμής, θεωρείται κάτι παραπάνω από… απίθανο να έχουμε παιχνίδια αυτό το Σαββατοκύριακο, με πιθανότερη ημερομηνία επανέναρξης το διήμερο 26-27 Νοεμβρίου, όπου και θα διεξαχθούν τα παιχνίδια της 11ης και όχι της 10ης αγωνιστικής.

Leave a Reply