ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ «Πιο πιθανή η πώληση του Μανωλά το καλοκαίρι»

«Πιο πιθανή η πώληση του Μανωλά το καλοκαίρι»

Ο μάνατζερ του στόπερ της Ρόμα, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μίλησε για τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν για τον πελάτη του
index

Ο Κώστας Μανωλάς είναι ένα από τα πιο hot ονόματα της τρέχουσας χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το όνομά του Ελληνα αμυντικού έχει «παίξει» σε δημοσιεύματα για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Ίντερ ωστόσο ο μάνατζέρ του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, τα χαρακτήρισε υπερβολικά.

Παράλληλα, θεωρεί περισσότερη πιθανότερη τη μεταγραφή του πελάτη του το καλοκαίρι παρά τώρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

– Για το αν επιβεβαιώνονται τα περί μεγάλης μεταγραφής του Μανωλά μέσα στον Ιανουάριο: «Δεν υπάρχει κάτι περισσότερο από τα δημοσιεύματα, που είναι ήδη αρκετά και σε κάποιες περιπτώσεις υπερβολικά».

– Για το αν είναι πιο πιθανό να υπάρξει πώληση του Μανωλά τώρα ή το καλοκαίρι: «Δεν μπορώ να πω με σιγουριά αυτό, αλλά εκτιμώ πως μάλλον το καλοκαίρι θα υπάρξει κάτι, αν υπάρξει κάτι. Γιατί γενικώς στο ποδόσφαιρο και τη ζωή είναι δύσκολο να κάνεις προβλέψεις…».

– Για τα στοιχεία του Μανωλά που τον έχουν κάνει περιζήτητο: «Ο Κώστας παίζει, πάει καλά, η Ρόμα διεκδικεί τους στόχους της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Είναι σε μια πάρα πολύ καλή ηλικία, είναι έμπειρος και έχει τα χαρακτηριστικά που όλοι γνωρίζουμε».

– Για τα τρελά λεφτά που ρίχνουν οι Κινέζοι στο ποδόσφαιρο: «Μιλάμε για υπερβολικές καταστάσεις. Τα ποσά ζαλίζουν και δεν ξέρουμε πού θα φτάσει αυτό. Βλέπουμε μια συνεχιζόμενη κατάσταση, όχι μόνο για μεταγραφές, αλλά και για αγορές ομάδων. Τα ποσά αυτά δεν θα τολμούσε κάποιος να τα γράψει σε ένα χαρτί αν του το έλεγαν».

– Για το αν εκτιμά πως ο Μανωλάς θα πήγαινε στην Κίνα: «Ο Κώστας έχει τις πιθανότητες να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο κι εγώ θα του έλεγα να μην πάει. Το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη έχει να προσφέρει πράγματα που δεν μετριούνται μόνο με χρήματα, όπως η δόξα και η καταξίωση».

-Για το σε ποιο πρωτάθλημα θα προτιμούσε να παίξει ο Μανωλάς: «Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντικός παράγοντας και ο Κώστας την έχει σε υψηλό επίπεδο. Δεν νομίζω να έχει αξία να πούμε πού θέλει να παίξει, αλλά να δούμε από ποιες ομάδες θα υπάρχει ενδιαφέρον. Το καλοκαίρι απορρίφθηκε πρόταση περίπου 40 εκατ. ευρώ από την Άρσεναλ για τον Κώστα. Ενδιαφέρον είχε δείξει και παλαιότερα η Άρσεναλ, αλλά τότε οι απαιτήσεις του Ολυμπιακού ήταν πάνω από τις προθέσεις της αγγλικής ομάδας».

Leave a Reply