ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΡΑΚΟΣ Πελάτης ήσουν, πελάτης έμεινες…

Πελάτης ήσουν, πελάτης έμεινες…

Βελτιωμένος ο Παναθηναϊκός αλλά όχι τόσο όσο να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Ολυμπιακού
1596941

Ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση των αιωνίων. Ηταν αναμενόμενο αυτό αφού έχει ενισχυθεί. Ομως και πάλι δεν ήταν αρκετό. Δεν έφτανε για να πάρει το διπλό στο ΣΕΦ. Και δεν έφτανε γιατί πιστεύω ότι πλέον δεν είναι μόνο θέμα αγωνιστικό αλλά και ψυχολογίας.

Ο Παναθηναϊκός έχει πάθει ότι πάθαινε ο Ολυμπιακός πριν από μερικά χρόνια όταν πήγαινε στο ΟΑΚΑ. Ετρεμαν τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού τότε, όπως τρέμουν τώρα τα πόδια των παικτών του Παναθηναϊκού. Οταν φτάνουν κοντά στο σκορ ή και ακόμα ακόμα όταν προηγούνται, μοιάζουν σαν να μην το πιστεύουν. Σαν να περιμένουν την ανατροπή των δεδομένων.

Οπως έχουν συνηθίσει δηλαδή τα τελευταία χρόνια. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη του Ολυμπιακού. Εχει κάνει πραγματικά “πελάτη του” τον Παναθηναϊκό. Σε όλα τα αθλήματα, σε κάθε διοργάνωση. Δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι πουθενά οι πράσινοι.

Είτε είναι στη μπάλα είτε είναι στο μπάσκετ είτε στο βόλεϊ και στο πόλο. Πουθενά μα πουθενά. Και αυτό το σκηνικό που εξελίχθηκε το 2016 σε όλη του την μεγαλοπρέπεια για τους Πειραιώτες, εξακολουθεί, όπως δείχνουν τα αποτελέσματα και για το 2017.

Υ.Γ.: Με Μαρινάκη στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός δεν χάνει…

1596946

 

Leave a Reply