ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPERLEAGUE ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ «Πασχαλάκης και… τύχη»

«Πασχαλάκης και… τύχη»

Ρεαλιστής ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου της Τούμπας
petrakis

Στην εξαιρετική εμφάνιση του Πασχαλάκη, αλλά και στον παράγοντα τύχη που είχε σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά το «διπλό» στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Μια σπουδαία νίκη για την ομάδα μας. Αυτή η νίκη αποκτά μεγάλη αξία γιατί συνέβη απέναντι σε μια ομάδα με ποιότητα, σχέδιο, ταλέντο και χημεία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλά προβλήματα. Δυο παράγοντες ήταν καθοριστικοί για τη νίκη μας. Ο Πασχαλάκης και η τύχη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλές αμυντικές συνεργασίες με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Στο  δεύτερο ημίχρονο περιορίσαμε τον ΠΑΟΚ, παίξαμε ανοιχτό γήπεδο και βγάλαμε συνεργασίες. Κάναμε το παιχνίδι που μας βολεύει. Σ’ αυτό βοήθησε και η πίεση και το άγχος που είχε ο ΠΑΟΚ».

Για το αν έπαιξε ρόλο το ότι δεν λειτούργησε η δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ:
«Μελετήσαμε τον ΠΑΟΚ αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε καλή αμυντική συμπεριφορά και ο ΠΑΟΚ έβγαλε πολλές ευκαιρίες και από δεξιά. Στο δεύτερο ήμασταν πιο σοβαροί και περιορίσαμε τις ευκαιρίες του αντιπάλου».

Leave a Reply