ΑΡΧΙΚΗ ΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ «Πάμε για την πρόκριση»

«Πάμε για την πρόκριση»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου μίλησε για τον επαναληπτικό με την C.S.M. Βουκουρεστίου
xristodoulou

Οι “ερυθρόλευκες” αντιμετωπίζουν, αύριο 11/1, στη Ρουμανία την C.S.M Βουκουρεστίου για τον επαναληπτικό του Τσάλεντζ Καπ, με την αποστολή του Ολυμπιακού να έχει φτάσει πριν από λίγες ώρες στη χώρα, όπου θα παλέψει για να “σφραγίσει” το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση, έχοντας το υπέρ του 3-0 του πρώτου γύρου.

Η αρχηγός της γυναικεία ομάδας βόλεϊ των Πειραιωτών, Στέλλα Χριστοδούλου, αναφέρθηκε στον συγκεκριμένο αγώνα, στέλνοντας σύνθημα πρόκρισης.

«Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα θέλουμε να αποβάλουμε την περσινή ήττα που γνωρίσαμε και μας στέρησε την πρόκριση και στόχος μας είναι μια καθαρή νίκη κόντρα στη C.S.M. που γνωρίζουμε ότι είναι ένας δύσκολο αντίπαλος. Η περσινή εμπειρία μας έχει κάνει πιο δυνατή ομάδα και αυτή τη φορά είμαστε πιο συνειδητοποιημένες. Πάμε για την πρόκριση!»

Παράλληλα, για το παιχνίδι απέναντι στις Ρουμάνες μίλησε και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσιβιτς, τονίζοντας πως η ομάδα θα του θα πρέπει να αγωνιστεί με θάρρος και συγκέντρωση.

 «Το ματς με τη Σαντορίνη ήταν καλή ευκαιρία για να βρούμε ρυθμό μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, ενόψει του επαναληπτικού ευρωπαϊκού αγώνα. Στο παιχνίδι στο Βουκουρέστι με την C.S.M. έχουμε το υπέρ μας αποτέλεσμα από το πρώτο ματς ωστόσο η περσινή κακή εμπειρία με την ίδια ομάδα πρέπει να λειτουργήσει παραδειγματικά. Φυσικά θέλουμε την πρόκριση και θα παίξουμε με θάρρος και συγκέντρωση για να την πάρουμε ενώ όλες οι αθλήτριες θα είναι έτοιμες για αυτό το ματς».

Leave a Reply