ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ «Ο Σίλβα είναι ένας από τους καλούς νέους προπονητές»

«Ο Σίλβα είναι ένας από τους καλούς νέους προπονητές»

Ο Μουρίνιο μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Γιουναιτεντ με την Χαλ, για τα ημιτελικά του League Cup
skysports-jose-mourinho-marco-silva-manchester-united-hull-city-premier-league_3867091

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Χαλ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την ημιτελική φάση του League Cup και ο Ζοσέ Μουρίνιο βρίσκεται απέναντι στον νέο προπονητή των «λιονταριών», τον συμπατριώτη του, Μάρκο Σίλβα.

«Αυτός είναι γνωστός στην Πορτογαλία ως ένας από τα καλούς νέους προπονητές. Πήγε στην Ελλάδα και κανείς δεν ξέρει τι έκανε εκεί.Κανείς δεν ξέρει ότι ήταν ένας πρωταθλητής και τώρα έρχεται εδώ. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία γι ‘αυτόν έτσι ελπίζω χάσει μόνο τρεις αγώνες και να κερδίσει κάθε άλλον. Δεν πήγε αμέσως σε μία κορυφαία ομάδα. Βρέθηκε σε μία μικρή ομάδα της Πορτογαλίας, στη συνέχεια πήγε στην Σπόρτινγκ, μία από τις τρεις πρώτες», υποστήριξε ο «εκλεκτός» για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, προσθέτοντας στην συνέχεια.

«Παρά το γεγονός ότι ένας νεαρός άντρας, είναι πολύ έμπειρος και πολύ ώριμος και δεν βλέπω την ώρα να έχω στην Αγγλία ένα ακόμα Πορτογάλο. Σε αυτή την περίπτωση, είναι από μια νεότερη γενιά από εμένα και θα ήθελα να πάει καλά, αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να ανεβαίνεις όταν είσαι στο κάτω μέρος της Premier League».

Leave a Reply