ΑΡΧΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ FORMULA 1 Ο Αλόνσο αποκάλυψε τον πιο σκληρό αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει!

Ο Αλόνσο αποκάλυψε τον πιο σκληρό αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει!

Ο Ισπανός δήλωσε ποιος είναι ο δυσκολότερος πιλότος που έχει βρει απέναντι του καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του
3_xuv6aww

Ο Φερνάντο Αλόνσο παραχώρησε συνέντευξη στο Auto Motor und Sport, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πιο σκληρό αντίπαλο που έχει αντιμετωπίσει από το ξεκίνημα της καριέρας του.

Ο 35χρονος, χαρακτήρισε τον Μίκαελ Σουμάχερ ως τον πιο δύσκολο. Τόνισε πως ο Γερμανός ήταν ξεχωριστός αλλά και ο πιο ταλαντούχος από αυτούς που έχει αναμετρηθεί ο Αλόνσο, λέγοντας πως ο “Σούμι” είναι ένας θρύλος.

1431952430046

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πιλότος της McLaren:

«Ο Μίκαελ ήταν πολύ ξεχωριστός. Απ’ όλους τους οδηγούς, με τους οποίους έχω τρέξει, ήταν αναμφίβολα ο πιο ταλαντούχος. Όλοι σέβονται τον Μίκαελ, είναι ένας θρύλος. Για τη γενιά μου πάντα θα είναι ο άνθρωπος που κυριάρχησε στη Formula1. Ήταν προνόμιο για μένα να μου έχει δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ εναντίον του και να παλέψω για το πρωτάθλημα.

Ήταν σκληρός και δύσκολα τα παρατούσε. Έδωσε το καλύτερό του κάθε στιγμή. Θυμάμαι πολύ καλά το 2006, όταν δώσαμε μάχη για τον τίτλο μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Όταν απέδιδαν τα Bridgestone, ήταν ανίκητα, όμως και με τα Michelin ήταν μία αναγνωρίσιμη δύναμη. Ακόμα κι αν είχες το τέλειο τριήμερο, και πάλι εκείνος θα τερμάτιζε τρίτος ή τέταρτος! Μόνο ο Μίκαελ μπορούσε να το κάνει αυτό»

Leave a Reply