ΑΡΧΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ Οι υποψήφιοι αγοραστές της Βέροιας και τα check in στην Τούμπα!

Οι υποψήφιοι αγοραστές της Βέροιας και τα check in στην Τούμπα!

Focus του «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ» στους επιχειρηματίες Γιώργο και Χρήστο Μπίκα
veria

Ποιος είπε πως επενδυτές δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο;… Μέγα λάθος.

Και αν δεν πιστεύετε εμάς, δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε στους αδερφούς Γιώργο και Χρήστο Μπίκα, οι οποίοι έχουν βάλει στο «σημάδι» το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Βέροιας.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες, οι αδερφοί Μπίκα διενεργούν έλεγχο στα οικονομικά της ΠΑΕ και βρίσκονται σε συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο της ημαθιώτικης ΠΑΕ Κώστα Παπαδόπουλο. Το αν τελικά θα ολοκληρωθεί ή όχι το deal είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει λίαν συντόμως.

Πρόκειται για δύο νέους επιχειρηματίες οι οποίοι διατηρούν μια μεγάλη μονάδα logistics, cash & carry και εφοδιάζουν με τρόφιμα και προϊόντα ολόκληρη τη χώρα (Δείτε ΕΔΩ το σάιτ της εταιρείας τους).

Αμφότεροι πάντως παρότι δεν έχουν ασχοληθεί μέχρι και σήμερα ενεργά με τα δρώμενα του ποδοσφαίρου παρακολουθούν αγώνες της Βέροιας, ενώ επιδίδονται και σε συχνές επισκέψεις στο γήπεδο της Τούμπας βλέποντας από σουίτα αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ, όπως συνέβη και στο κυριακάτικο (8/1) παιχνίδι του «Δικεφάλου του Βορρά» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

(ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: www.ethnos.gr)

 

 

 

Leave a Reply