ΑΡΧΙΚΗ ΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΣ Ξεκινάει στα 400μ. η Αναστασίου

Ξεκινάει στα 400μ. η Αναστασίου

Η 17χρονη θα αγωνιστεί στα 400 μέτρα, στο πλαίσιο της προετοιμασίας
stivos_summer_anastasiou

Η Άρτεμις Αναστασίου, έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία δύο χρόνια θετικές εμφανίσεις, με τις οποίες δημιούργησε βλέψεις για ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο μέλλον.

Τα πήγε εξαιρετικά τόσο στα 150 μ. των Παγκορασίδων, όσο και στα 200 μ. των Κορασίδων, δείχνοντας πως έχει λαμπρό μέλλον στο στίβο.

Επιπλέον, το 2016 κατόρθωσε να πετύχει ατομικό ρεκόρ στα 200 μ., έχοντας χρόνο 24.44 (-1,3). Το νέος έτος, θα ξεκινήσει με τα 400 μέτρα και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν τα 200 μ. το καλοκαίρι.

«Θα κάνω κλειστό, όμως, μόνο 400 μέτρα. Θα δοκιμάσω στην απόσταση κυρίως για προπονητικούς λόγους, καθώς τα παραπάνω μέτρα στην προπόνηση θα με βοηθήσουν στα 200 μ. το καλοκαίρι,  και γιατί με τον προπονητή μου θέλουμε να αποφύγουμε πιθανούς τραυματισμούς.

Τα 200 μ. παραμένουν το αγώνισμα μου, ωστόσο αν το χειμώνα δούμε κάτι καλό στα 400 μ. δεν αποκλείεται να κάνω κάποιες κούρσες και στον ανοιχτό. Ενας από τους λόγους που θέλω να πραγματοποιήσω μια καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Π/Κ το 2017 στο Ναϊρόμπι, είναι γιατί το περασμένο καλοκαίρι δεν πήγα όσο καλά θα ήθελα στην Τιφλίδα»., ήταν τα λόγια της 17χρονης αθλήτριας.

Τέλος, να σημειωθεί πως η Άρτεμις Αναστασίου μαζί με το υπόλοιπο γκρουπ του Μιχάλη Αναγνώστου, θα αναχωρήσουν την 1η Ιανουαρίου για την Κύπρο, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Leave a Reply