ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΡΟΜΑ Ξέσπασμα από τον Μανωλά! (pic)

Ξέσπασμα από τον Μανωλά! (pic)

Ο Κώστας Μανωλάς απάντησε για τα μεταγραφικά σενάρια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα
chelsea-chelsea-news-chelsea-transfer-news-chelsea-transfers-kostas-manolas-chelsea-kostas-manolas-roma-news-romas-transf-611943

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο αμυντικός της Ρόμα, Κώστας Μανωλάς, χαρακτήρισε ως ψευδή τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αποχώρηση από τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αυτό που φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με αποτέλεσμα ο 25χρονος ποδοσφαιριστής να απαντήσει, ήταν του “Calciomercato”, το οποίο αναφέρει πως ο Έλληνας αμυντικός αρνήθηκε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τους Ρωμαίους.

«Παρά τις  διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Ρόμα και τον Μανωλά για την ανανέωση του συμβολαίου, ο “λευκός καπνός” είναι ακόμη μακριά… Ο παίκτης θα ήθελε συμβόλαιο 3 εκατ. ευρώ, υψηλότερο σε σχέση με τα 2 – 2.5 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους που του προσέφερε ο Παλότα. Παράλληλα, του προτάθηκαπολύ υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης και η οποία θα είχε ισχύ μόνο για ομάδες του εξωτερικού (σ.σ εκτός Ιταλίας), αλλά ο Μανωλάς το αρνήθηκε επίσης», έγραψε το συγκεκριμένο μέσο.

Ο Μανωλάς, έστειλε το δικό του μήνυμα αναρτώντας μια φωτογραφία, στη λεζάντα της οποίας έγραψε: «Φτάνουν τα ψέματα».

Basta dire bugie!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Official Instagram (@kostasmanolas44) στις

Leave a Reply