ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΡΑΚΟΣ Μην τρελαθούμε κιόλας

Μην τρελαθούμε κιόλας

Εντάξει, δεν είμαστε ερωτευμένοι με τον Μπέντο…
marinakis olympiakos

Καλή χρονιά σε όλους. Πρώτο ματς της χρονιάς και δεν είδαμε κάτι που δεν περιμέναμε. Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το 2017 όπως τελείωσε το 2016. Με τα ίδια “θέματα”. Δεν θα μπορούσε να συμβεί και αλλιώς άλλωστε, αφού δεν υπάρχουν ούτε Αγιοβασίληδες ούτε μαγικά ραβδάκια.

Ομως στο σημείο αυτό θα πρέπει να τονίσουμε ότι για τους δύο επόμενους μήνες αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα ήταν το πρώτο από τα 14 συνολικά που θα δώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο επόμενο δίμηνο. Κυριακή-Τετάρτη και Πέμπτη-Κυριακή, οι ερυθρόλευκοι θα παίζουν για δύο μήνες σερί, με μόνο ένα κενό και αυτό υπό αμφισβήτηση.

Σε τέτοιες καταστάσεις μετράνε τα αποτελέσματα. Αυτό πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας. Ο Ολυμπιακός πολλές φορές μετά από την διακοπή του πρωταθλήματος τα Χριστούγεννα έχει εμφανιστεί αποπροσανατολισμένος. Αυτό πρέπει να γλυτώσει φέτος. Μην περιμένουμε να δούμε μπάλαρα ή οτιδήποτε συναφές. Τις νίκες να παίρνει η ομάδα και πάμε παρακάτω. Μην είμαστε αιθεροβάμονες. Να βλέπουμε τι συμβαίνει και που πάμε.

Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη. Αυτό το τρίπτυχο να κρατήσουμε και να είμαστε μέσα σε όλα και σε θέση ισχύος και τον Μάρτη και όλα καλά.

Μην τρελαθούμε που ξαφνικά περιμένουμε να δούμε μπάλα. Δεν υπάρχει αυτό. Το άγχος και η πίεση θα μας κυριεύουν, όπως έγινε και απόψε.

Δεν έχουμε “ερωτευθεί” τον Μπέντο και δύσκολο το βλέπω να γίνεται αυτό. Ομως και αυτός οφείλει να βάλει νερό στο κρασί του σε κάποιες περιπτώσεις. Στην μάχη που ακολουθεί χρειάζονται όλοι. Μην κόβεις βρε άνθρωπε παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Θα τους χρειαστείς. Είναι πολλά τα ματς.

Και εκεί πρέπει να επέμβει ο πρόεδρος. Δεν υπάρχει στην Ελλάδα μοντέλο όπου ο προπονητής κάνει κουμάντο και όπου έχει επιχειρηθεί, έχει αποτύχει παταγωδώς. Την πρώτη ευθύνη την έχει αυτός που κινεί τα νήματα, ο Μαρινάκης. Πάρτο πάνω σου πρόεδρε και φέρε έναν καλό αμυντικό, εκεί όπου πονάει η ομάδα και έναν αριστερό μπακ.

Και άσε τον Μπέντο να λέει…

Υγ1: Γουστάρω νίκες με ανατροπή και κόντρα την διαιτησία

Υγ2: Μπέντο δεν θα σου χαμογελά για πάντα η τύχη

Υγ3: Δυο μεταγραφές και γρήγορα

 

Leave a Reply