ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΡΑΚΟΣ Με τα “δεύτερα” στην Superleague, με λεφτά για το Europa!

Με τα “δεύτερα” στην Superleague, με λεφτά για το Europa!

Χρυσή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό η φετινή
olympiakos vaggelis marinakis fiesta

Βλέπω το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ και στο 70′ είναι στο 0-1 για την ομάδα των Ιωαννίνων. Εχει προηγηθεί η ήττα της ΑΕΚ από τον Αστέρα, ενώ αργότερα ο Ολυμπιακός παίζει στην Ξάνθη. Η διαφορά του Ολυμπιακού από τους διώκτες του ολοένα και μεγαλώνει. Με το τέλος του πρώτου γύρου, γιατί ακόμα έχει “υπολείμματα” οι ερυθρόλευκοι θα έχουν διψήφιο αριθμό διαφοράς από Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Και αναρωτιέμαι, μήπως δεν είμαστε στα καλά μας εμείς που ζητάμε μεταγραφές, με τέτοια εικόνα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με την ομάδα να πηγαίνει περίπατο στην Superleague και να μην έχει ούτε φέτος αντίπαλο;

Μια χαρά είμαστε. Μεταγραφές ζητάμε για να καλυφθούν τα κενά εν όψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων στο Europa. Και ο πληθυντικός δεν αφορά μόνο τις αναμετρήσεις με την Οσμάνλισπορ. Ανάθεμα και αν δεν μπορούμε να περάσουμε τους Τούρκους. Βέβαια εάν δεν καλυφθούν τα κενά στην άμυνα, μπορεί να γίνει ακόμα και αυτό.

Και γι αυτό το φωνάζουμε, έναν κεντρικό αμυντικό και έναν αριστερό μπακ επειγόντως. Για τα άλλα βλέπουμε.

Είναι χρυσή ευκαιρία του Ολυμπιακού να στήσει ομάδα που θα παίζει μόνο στους αγώνες στην Ευρώπη και στα ντέρμπι. Στα υπόλοιπα ματς, με εξαίρεση το σημερινό με την Ξάνθη που είναι εξίσου δυνατό με ένα ντέρμπι, ας κατεβαίνει με τα “δεύτερα”. Ετσι θα δώσει και ευκαιρία στους “παραγκωνισμένους” και θα έχει μία ομάδα που θα μπορεί να χτυπήσει προκρίσεις στο Europa.

Επαναλαμβάνω, με την εικόνα του πρωταθλήματος και τις “πολικές” διαφορές, είναι τεράστια ευκαιρία ο Ολυμπιακός να κάνει μία σωστή διαχείριση υλικού, να μπει το χέρι στην τσέπη για ενίσχυση και να πάει ψηλά.

Και αυτό θα πρέπει να αποφασισθεί από τα υψηλά κλιμάκια, ΤΩΡΑ, όχι στο τέλος του μήνα…

Leave a Reply