ΑΡΧΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ FORMULA 1 «Λάθος η απόφαση του Μάσα»

«Λάθος η απόφαση του Μάσα»

Ο Ζαν Αλεζί υποστήριξε πως ο Μάσα δεν θα κάνει σωστά σε περίπτωση που επιστρέφει στη Formula 1
massa_ferrari_maranello_2009-20

Ο Φελίπε Μάσα, είχε κάνει γνωστή την απόφασή του, πριν λίγο καιρό, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Αυτή την απόφαση φαίνεται πως θα την ανακαλέσει και θα συνεχίσει και την καινούργια σεζόν, ως πιλότος της Williams.

Στην “στροφή” αυτή του Βραζιλιάνου οδηγού στάθηκε ο Ζαν Αλεζί,χαρακτηρίζοντας λανθασμένη την πιθανή επιστροφή του Μάσα, ξανά, στη Formula 1.

«Ειλικρινά για μένα είναι μία λάθος απόφαση. O Φελίπε (Μάσα) σταμάτησε, γύρισε σελίδα. Και τι θα γίνει αν ανακαλύψει πως η Williams δεν είναι ανταγωνιστική;», ήταν τα λόγια του πρώην πιλότου της Φεράρι.

Στη συνέχεια, ο 52χρονος αναφέρθηκε και στην απόφαση του Νίκο Ρόσμπεργκ, να ανακοινώσει την απόφασή αποχώρησής του από την ενεργό δράση, την ίδια εβδομάδα με την κατάκτηση του τίτλου.

«Για να ξεκινήσω με αυτό που σκέφτηκε και ο Λάουντα, ήμουν έκπληκτος και θυμωμένος. Ας πούμε ότι δεν καταλαβαίνω τη λογική να ανακοινώσεις την απόσυρσή σου την ίδια εβδομάδα που έχεις κατακτήσει τον τίτλο.

Όμως, μετά το σκέφτηκα λίγο παραπάνω και ήρθε στο μυαλό μου ο Σένα, το πώς είπε ότι θα έτρεχε για τη Williams για το τίποτα και πόσο σκληρά είχε δουλέψει και μετά πέθανε. Ίσως ο Νίκο Ρόσμπεργκ απλά δεν αισθανόταν ότι θέλει να αγωνίζεται πλέον»

Leave a Reply