ΑΡΧΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ BASKETLEAGUE ΡΕΘΥΜΝΟ Κωνσταντινίδης: «Παρελθόν ο Σάφτενααρ»

Κωνσταντινίδης: «Παρελθόν ο Σάφτενααρ»

Για το παιχνίδι του Ρεθύμνου με την ΑΕΚ μίλησε ο τεχνικός των Κρητικών.
ÑÅÈÕÌÍÏ - ËÁÕÑÉÏ RETHIMNO - LAVRIO (BASKET LEAGUE 2016-2017)

ο Τόνι Κωνσταντινίδης τόνισε πως η ομάδα του έχει την ποιότητα να κερδίσει την ΑΕΚ ενώ υπογράμμισε ότι ο Ρόλαντ Σάφτενααρ αποτελεί παρελθόν για το Ρέθυμνο.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνκός του Ρεθύμνου:

«Να ευχηθώ ότι καλύτερο στην ομάδα της ΑΕΚ στις εγχώριες διοργανώσεις και στο Τσάμπιονς Λιγκ. Συγχαρητήρια για τη νίκη. Τέτοια ματς εκτός έδρας με ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, οι ομάδες έχουν τρεις επιλογές για το πως θα παίξουν. Μία να χτυπήσεις το ματς, μία να είσαι όσο πιο ανταγωνιστικός γίνεται και τρίτη να το αφήσεις τελείως. Με όλο τον σεβασμό στην ΑΕΚ προετοιμαστήκαμε για να έρθουμε να κερδίσουμε. Θεωρούμε ότι διαθέτουμε ποιότητα, ικανότητα και παίκτες για να κερδίσουμε τέτοια ματς. Άλλο τι θέλουμε, άλλο τι γίνεται μερικές φορές. Με στεναχώρησε το πρώτο πεντάλεπτο. Επιεικώς απαράδεκτο. Μπήκαμε πολύ άσχημα, αλλά γυρίσαμε το ματς όπως είχαμε κάνει με τον Άρη. Αυτό είναι δείγμα της ποιότητας που έχουμε. Το ότι κερδίσαμε δύο από τα τέσσερα δεκάλεπτα δείχνει κάποια πράγματα. Αλλά πρέπει να μας προβληματίσει το ότι δεν είχαμε την συγκέντρωση στα άλλα μέρη του αγώνα».

Για τον Σάφτενααρ κι αν θα αποτελέσει παρελθόν: «Ναι αποτελεί παρελθόν. Ήμασταν μεταξύ Σάφτενααρ και Κράβιτς. Από το να ψάχναμε ξένο μέχρι να επιστρέψει ο Ντέγιαν, μας βοήθησε ο Σάφτενααρ, αλλά η επιλογή μου από το καλοκαίρι ήταν ο Κράβιτς».

Leave a Reply