ΑΡΧΙΚΗ ΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ «Θα είναι δύσκολο παιχνίδι»

«Θα είναι δύσκολο παιχνίδι»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ
kalmazidis

Ο “Δικέφαλος” ταξιδεύει αύριο, Τετάρτη 11/1, στο νησί της Σύρου, ώστε να τεθεί αντιμέτωπος με τον Φοίνικα, για τον εξ’ αναβολής αγώνα του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, τονίζοντας τη δυσκολία του αντιπάλου, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως οι Θεσσαλονικείς επικεντρώνονται στο δικό τους έργο και όχι σ’ αυτό του αντιπάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Παίζουμε απέναντι στον περσινό φιναλίστ του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνιδι, όπως πάντα, στην έδρα του Φοίνικα. Ξέρουμε όλοι ότι οι φίλαθλοι δημιουργούν μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, το γήπεδο είναι διαφορετικό από το δικό μας και το γεγονός ότι έχουν μια πολύ καλή ομάδα δημιουργεί μια δυσκολία.

Βέβαια φέτος δεν έχουμε δει τον Φοίνικα να παίζει από κοντά για να γνωρίζουμε σε τι επίπεδο βρίσκεται…αλλά όπως και να το κάνουμε θα είναι ένα παιχνιδι δυνατό.

Εμείς, αυτή την περίοδο, επικεντρωνόμαστε στο δικό μας έργο και όχι τόσο στον αντίπαλο. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς σε αυτά που κάνουμε. Ελπίζω να καταφέρουμε να παίξουμε καλά και να πάρουμε του πόντους που θέλουμε.

 

Leave a Reply