ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ «Θέλω να μείνω στην Άρσεναλ, αλλά…»

«Θέλω να μείνω στην Άρσεναλ, αλλά…»

Τι είναι αυτό που… κρατάει τον Οζίλ από το να υπογράψει την ανανέωση του με τους Λονδρέζους
ozil

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με την Άρσεναλ βρίσκεται ο Μεσούτ Οζίλ, με τον Γερμανό, όμως, να περιμένει να διευθετηθεί μία τελευταία λεπτομέρεια. Και αυτή δεν είναι άλλη από το μέλλον του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο των «κανονιέρηδων»

«Αισθάνομαι πολύ, πολύ χαρούμενος στην Άρσεναλ και έχω δώσει στην ομάδα να καταλάβει ότι θα ήμουν πρόθυμος να επεκτείνω την συνεργασία μας. Οι οπαδοί θέλουν να μείνω, το ίδιο και εγώ» είπε ο Οζίλ μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό ποδοσφαίρου Kicker.

«Ο σύλλογος γνωρίζει είμαι εδώ κυρίως λόγω του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος με έφερε και στον οποίο έχω εμπιστοσύνη. Ο σύλλογος γνωρίζει επίσης ότι θέλω σαφήνεια σχετικά με το τι θα κάνει ο προπονητής,» πρόσθεσε ο Γερμανός για τον προπονητή του, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν.

Όσον αφορά τα επικριτικά σχόλια του Τιερί Ανρί προς το πρόσωπο του, ο Οζίλ τόνισε πως αν και ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει, τον ίδιο δεν τον απασχολεί ότι ακούγεται.

«Πρώην παίκτες ή άλλα άτομα που έχουν μια άποψη, δεν ξέρουν τι λέγεται στην πραγματικότητα ανάμεσα σε μένα και την ομάδα», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Leave a Reply