ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPERLEAGUE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ «Η συνεχιζόμενη προπαγάνδα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις»

«Η συνεχιζόμενη προπαγάνδα έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις»

Ο Πανιώνιος απαντά με ανακοίνωση στις φήμες που τον θέλουν να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό για τον Μασούντ
shmaia

Διάφορα ρεπορτάζ ήθελαν τον Παναθηναϊκό, μέσω του Νίκου Λυμπερόπουλου, να έχει συναντηθεί με ανθρώπους του Πανιωνίου, αναφορικά ε το ενδεχόμενο παραχώρησης του Μασούντ στους «πράσινους». Η διοίκηση της Νέας Σμύρνης, με ανακοίνωση της, διέψευσε τα όσα ακούγονται, χαρακτηρίζοντας τα ως «συνεχιζόμενη προπαγάνδα»,  τονίζοντας πως δεν έχει υπάρξει καμία συνάντηση με κανέναν, τόσο για τον Μασούντ όσο και για κανέναν παίκτη της ομάδας.

Αναλυτικά:

Το τελευταίο χρονικά διάστημα, η συνεχιζόμενη προπαγάνδα και η παραπληροφόρηση, αναφορικά με παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, που αποτελούν μεταγραφικό στόχο άλλων συλλόγων, έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Αποκορύφωμα όλων αυτών, ήταν το χθεσινό «ρεπορτάζ», το οποίο ανέφερε ότι υπήρξε συνάντηση των διοικητικών ηγετών του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού, κ. Νίκο Λυμπερόπουλο, για την παραχώρηση του Μασούντ Σοτζέι. Φυσικά κάτι τέτοιο υπήρξε μόνο στην σφαίρα της φαντασίας, καθώς ούτε για τον Μασούντ Σοτζέι, ούτε για κάποιον άλλο παίκτη έγινε συνάντηση. Άλλωστε θα πρέπει άπαντες να γνωρίζουν ότι ακόμα υπάρχει το χρέος για την μεταγραφή του Μπουμάλ.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, θα πράξει σε κάθε περίπτωση, αυτό που θα κρίνει η ίδια ως το ενδεδειγμένο για το συμφέρον του συλλόγου. Οι τακτικές προπαγάνδας που κάποιοι χρησιμοποιούν, προκειμένου να διαφημίσουν τις ομάδες τους και να εξυπηρετήσουν τους δικούς τους σκοπούς, δεν μας αγγίζουν και πολύ περισσότερο δεν μας αφορούν.

Leave a Reply