ΑΡΧΙΚΗ ΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Η Ράουζι δεν…επέστρεψε ποτέ (vid, pics)

Η Ράουζι δεν…επέστρεψε ποτέ (vid, pics)

Η Νούνιες έβγαλε νοκ άουτ την Ρόντα μέσα σε 48΄΄
%cf%81%ce%b1%ce%bf%cf%85%ce%b6%ce%b9

Η ήττα της  Ρόντα Ράουζι από την Χόλμς το Νοέμβριο του 2015 ήταν η μεγαλύτερη έκπληξη στον χώρο των πολεμικών τεχνών.  Η 29χρονη Αμερικανίδα ένα χρόνο αργότερα αποφάσισε να ξαναμπεί στο κλουβί και να διεκδικήσει τον τίτλο της απέναντι στην Αμάντα Νούνιες κατά την διάρκεια του UFC 207, όμως η απόφαση της αποδείχθηκε λανθασμένη.

Ο αγώνας της χρονιάς Νούνιες-Ράουζι (30/12/2016) τελικά αποδείχθηκε παράσταση για έναν ρόλο και την παγκόσμια πρωταθλήτρια να διατηρεί τον τίτλο της εύκολα, βγάζοντας νοκ άουτ την διάσημη αντίπαλο της σε λιγότερο από ένα λεπτό, βάζοντας τέλος στην “επιστροφή” της.

Παρά την προετοιμασία και τις προσδοκίες, που δημιούργησε η επιστροφή της Ράουζι, η πραγματικότητα ήταν σκληρή για αυτήν, αφού υπέστη το 3ο πιο γρήγορο νοκ άουτ στην ιστορία του UFC. Μόλις 48 δευτερόλεπτα άντεξε τα κτυπήματα της Νούνιες, πριν ο διαιτητής αναγκαστεί να διακόψει τον αγώνα με νοκ άουτ υπέρ της παγκόσμιας πρωταθλήτριας που διατήρησε τον τίτλο και… έκλεισε πολλά στόματα.

Μπορεί η Ράουζι να βγήκε νοκ άουτ, όμως η «επιστροφή» της στο κλουβί την έκανε κατά 3 εκατ. δολάρια πιο πλούσια, με την αντίπαλο της και νικήτρια να εισπράττει μόλις 200.000 δολάρια για τον αγώνα.

Leave a Reply