ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPERLEAGUE ΑΕΚ Η δήλωση-τοποθέτηση του Ζήκου

Η δήλωση-τοποθέτηση του Ζήκου

“Σκοπός μου να βοηθάω τα παιδιά”
ZIKOS

Ο Ακης Ζήκος έκανε επίσημη τοποθέτηση για το δημοσίευμα της εφημερίδας “Live Sport” που κάνει λόγο για επιστροφή του στην ΑΕΚ, αναλαμβάνοντας τις ακαδημίες του συλλόγου: 

«Εδώ και σχεδόν δύο χρόνια εργάζομαι στο πιο ιστορικό ιδιωτικό εκπαιδευτήριο της Αθήνας. Ποτέ άλλοτε ένας εκπαιδευτικός οργανισμός δεν πλησίασε τόσο κοντά στις ανάγκες μαθητών-αθλητών.

Στη νέα γενιά Ζηρίδη είμαστε υπερήφανοι για το αθλητικό μας πρόγραμμα. Με την στήριξη της διοίκησης και την άψογη συνεργασία όλων των συνεργατών, έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει το πιο πλήρες αθλητικό πρόγραμμα υποστήριξης για μαθητές-αθλητές.

Από τη μέρα που σταμάτησα το ποδόσφαιρο, σκοπός στη ζωή μου, είναι να βοηθήσω όσα περισσότερα παιδιά μπορώ να πετύχουν τον στόχο τους στο άθλημα που αγαπούν!Αυτό θα συνεχίσω να κάνω!»

Πηγή: Ο Ακης Ζήκος απαντά για τα δημοσιεύματα επιστροφής του στην ΑΕΚ – Με επίσημη δήλωση | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/312571/o-akis-zikos-apanta-gia-ta-dimosieymata-epistrofis-toy-stin-aek-me-episimi-dilosi#ixzz4VXRnFE6Q

Leave a Reply