ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ Με άλλο αέρα το 2017!

Με άλλο αέρα το 2017!

Η αποστολή στο Καζάν είναι σημαντική και τα οφέλη της απόδρασης, θα είναι τεράστια. Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης για το Instasport
ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÐÏËËÙÍ ÐÁÔÑÙÍ PANATHINAIKOS - APOLON PATRON (BASKET LEAGUE 2016-2017)

Την επομένη της ήττας από την Μπαρτσελόνα τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στον Παναθηναϊκό Superfoods. Δράση… αντίδραση και στο μυαλό υπήρχε ο στόχος του 5/5 ώστε το 5-5 ως απολογισμός να γίνει λίγο πριν την δύση του 2016 ένα ωραιότατο 10 νίκες και 5 ήττες. Οι «πράσινοι» βρίσκονται ήδη ένα βήμα πριν αυτό τον σημαντικό στόχο που είχαν θέσει και φυσικά προχωρούσαν βήμα-βήμα.

Το τελευταίο τους «εμπόδιο» πριν ολοκληρωθεί αυτό το έτος, είναι η Ούνιξ Καζάν. Μια ομάδα που δεν χαρίζεται εύκολα και που έχει τις βλέψεις να… κλέψει μία από τις 8 θέσεις. Μια ομάδα που μπορεί να σου κάνει την ζωή, δύσκολη αν δεν την προσέξεις και να σε ρίξει στα σχοινιά. Ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για να νικήσει, έχει τον αέρα του αφεντικού, δεδομένου ότι έχει μπει σε μια σειρά, αλλά οφείλει να το αποδείξει στο παρκέ. Να ξεδιπλώσει το ταλέντο του και φυσικά να προτάξει την άμυνά του.

Εχει περισσότερες λύσεις σε σχέση με το οπλοστάσιο της Ούνιξ, έχει περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτό του και ξέρει τον τρόπο για να νικήσει ακόμα και αν δεν καταφέρει να παίξει όμορφο μπάσκετ. Αλλωστε σημασία έχει η ουσία. Ενδεχόμενη απόδραση από το Καζάν, θα προσφέρει μια έξτρα άνεση στον Παναθηναϊκό που θα διατηρηθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και θα πάει με άλλη ψυχολογία στο ΣΕΦ την ερχόμενη Παρασκευή στον άνοιγμα του δεύτερου γύρου.

Leave a Reply