ΑΡΧΙΚΗ ΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ Επιστρέφει η Σαράποβα (pic, vids)

Επιστρέφει η Σαράποβα (pic, vids)

US-LASVEGAS-TENNIS

Έτοιμη για την επιστροφή στα courts είναι η Μαρία Σαράποβα, μετά τον 15μηνο αποκλεισμό της για χρήση απαγορευμένης ουσίας.

Η διάσημη Ρωσίδα, που αρχικά είχε τιμωρηθεί με δύο χρόνια αλλά η ποινή της μειώθηκε κατά 9 μήνες για τη χρήση της ουσίας μελδόνιο, θα συμμετάσχει στο «Porsche Grand Prix» της Στουτγκάρδης, στις 26 Απριλίου.

Η πρώην Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης έχει πάρει ήδη την wild card, όμως το τουρνουά της Γερμανίας ξεκινάει δυο ημέρες πριν εκπνεύσει η απαγόρευσή της. Έτσι οι διοργανωτές φρόντισαν ο πρώτος της αγώνας να δοθεί δυο ημέρες μετά την πρεμιέρα του τουρνουά.

«Το τουρνουά της Στουτγάρδης είναι ένα από τα αγαπημένα μου και δεν βλέπω την ώρα να ξαναβρώ τη στοργή των οπαδών μου και να ξαναρχίσω να κάνω εκείνο που αγαπώ», υπογράμμισε η 29χρονη τενίστρια η οποία ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία σε μια παραλία με την ημερομηνία επιστροφής της.

April 26 Stuttgart

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Maria Sharapova (@mariasharapova) στις

Στη διάρκεια της τιμωρίας της, έστω και ανεπίσημα συμμετείχε σε κάποια τουρνουά επίδειξης και παράλληλα βρήκε χρόνο να παρακολουθήσει και ένα μεταπτυχιακό στις επιχειρήσεις στο διάσημο αμερικανικό πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Another day of footwork. As @arianakukors likes to say…working on that thigh gap 😱

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Maria Sharapova (@mariasharapova) στις

This is what my week starts with and pretty much will end with 💁🎾

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Maria Sharapova (@mariasharapova) στις

Leave a Reply