ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ Επεξεργάσου το και προχώρα!

Επεξεργάσου το και προχώρα!

Η ήττα με ήττα διαφέρει. Η συγκεκριμένη ήταν πικρή και χρίζει προσοχής για την συνέχεια. Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης για το instasport.
agonas_uunics_kazan_panathinaikosbc_12

Ετσι είναι η ζωή. Τίποτα δεν είναι και δεν θεωρείται δικό σου, αν δεν το κατακτήσεις ολοκληρωτικά. Αν δεν το «κλειδώσεις», αν δεν το σιγουρέψεις. Αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια που ισχύει και για το μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός ήταν το αφεντικό του αγώνα, αλλά δεν είχε διάρκεια και έδωσε δικαιώματα.

Οταν έχεις βάλει στον ρυθμό τον αντίπαλο και γνωρίζεις τον τρόπο να φτάσεις στη νίκη, γιατί αυτή την εικόνα έχεις παρουσιάσει, τότε οφείλεις να την διατηρήσεις. Διότι είναι κρίμα να πετάς στα σκουπίδια κάτι που έχεις χτίσει με πολύ κόπο. Οι «πράσινοι» παρουσίασαν τα θεματάκια που είχαν πριν κάνουν το σερί των 4 συνεχόμενων ηττών με τα νεκρά διαστήματα. Είχαν μπει σε μια σειρά, αλλά αυτό που είχαν στο ματς με την Ούνιξ και δεν το είχαν στα προηγούμενα ματς που νίκησαν, ήταν ότι έκαναν τον αντίπαλο να πιστέψει ότι μπορεί να νικήσει το ματς. Και επειδή η Ούνιξ είναι σύνολο ρυθμού, επέβαλλε τον δικό της και πήρε το παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη ήττα λοιπόν ήταν «μαχαιριά» για την τετράδα και έκοψε την φόρα των 4 σερί επιτυχιών που είχαν οι «πράσινοι» στην Ευρωλίγκα. Είναι λοιπόν ήττα που χρίζει ιδιαίτερης επεξεργασίας ώστε ο Παναθηναϊκός να μην επηρεαστεί διότι ο Γενάρης θα είναι «καυτός». Πρέπει λοιπόν να αντιδράσει όπως έκανε μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα και να προχωρήσει για την συνέχεια. Πιο δυνατός και πιο αποφασισμένος.

Υ.Γ Το ντέρμπι στο ΣΕΦ την ερχόμενη Παρασκευή είναι όλα τα… λεφτά. Ενδεχόμενη απόδραση θα απογειώσει ξανά την ομάδα και θα καλύψει την απώλεια στο Καζάν και κάτι παραπάνω. Ιδωμεν…

Leave a Reply