ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΠΟ Διαμαρτυρία του Γ. Δημητρίου στη Διοικούσα Επιτροπή

Διαμαρτυρία του Γ. Δημητρίου στη Διοικούσα Επιτροπή

Ο διευθυντής της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ καταγγέλλει στην ΠΔΕ, τα… εμπόδια που συνάντησε στο έργο του
dimitriou2

Εξώδικη διαμαρτυρία έστειλε στη διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ, ο διευθυντής της επιτροπής αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, Γιώργος Δημητρίου.

Ο τελευταίος καταγγέλλει «πόλεμο» που δέχτηκε στο έργο του από πρόσωπα που επιδίωκαν «… να ευνοήσουν ή να αδικήσουν αδικαιολόγητα κάποιες ομάδες».

Ο κ. Δημητρίου αναφέρει πως προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του βάσει της νομιμότητας και των σαφών οδηγιών της UEFA, ωστόσο ορισμένοι άνθρωποι από την Ομοσπονδία του έβαζαν εμπόδια «… με συνεχείς προσβολές της προσωπικότητάς μου και διασπάθιση των εργασιακών δικαιωμάτων μου».

Αξίζει να σημειωθεί πως 23 από τις εισηγήσεις του για αδειοδότηση είχαν ανατραπεί σε πρώτο και δεύτερο βαθμό, αλλά όταν οι υποθέσεις έφταναν μέχρι τη Νιόν, ο ίδιος δικαιωνόταν για τις αποφάσεις του.

Χαρακτηριστικό είναι και το πρόσφατο συμβάν με τον Πανιώνιο που αδειοδοτήθηκε σε δεύτερο βαθμό από την ΕΠΟ, αλλά η UEFA του απαγόρευσε τη συμμετοχή στο Europa League και τιμώρησε την ομοσπονδία με πρόστιμο 50.000 ευρώ επειδή του είχε ανάψει πράσινο φως.

Η UEFA είναι ενήμερη για όλα αυτά και στηρίζει τον Γιώργο Δημητρίου, ο οποίος προτίθεται να διεκδικήσει από την ομοσπονδία τις υπερωρίες του που «κόπηκαν» από το 2008 μέχρι το 2016.

Leave a Reply