ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΚΟΥΡΑΚΟΣ Δεν σκεφτόμαστε δηλαδή την μεταγραφή;

Δεν σκεφτόμαστε δηλαδή την μεταγραφή;

Μήπως θα πρέπει να επανεξεταστεί το θέμα της ενίσχυσης;
sfairopoulos

Στην συνέντευξη τύπου πριν από την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναφέρθηκε στο θέμα των τραυματισμών κάνοντας μία τοποθέτηση που συζητήθηκε και από την οποία προκύπτει ότι ο Ολυμπιακός έχει 15 παίκτες και θα στηριχθεί σε αυτούς.

Σαφώς μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό δεν θα πρέπει να στέκεται στις απουσίες, όμως όταν πρόκειται για παίκτες 5άδας και όχι εφεδρικούς, ίσως να δικαιολογείται η “εμμονή” των δημοσιογράφων στο θέμα.

Σίγουρα ο Σφαιρόπουλος θέλει να έχει τους καλύτερους σε κάθε θέση. Και ποιός προπονητής δεν το θέλει. Ομως προς το παρόν φαίνεται να αποκλείει την ενίσχυση της ομάδας με κάποια μεταγραφή. Μιλάει για 15 παίκτες στους οποίους στηρίζεται. Για τον Χάκετ τελείωσε η σεζόν, όμως μπορεί να αντικατασταθεί εκ των έσω;

Στα δύο ματς που προηγήθηκαν φάνηκε εν μέρη το κενό του. Ακόμα και στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, παρά τη νίκη, έγινε αισθητή η απουσία του. Βέβαια από το συγκεκριμένο ματς έλειπε και ο Πρίντεζης, ενώ ο Σπανούλης δεν ήταν 100% έτοιμος.

Ομως στο χθεσινό παιχνίδι της ομάδας, δεν χτύπησε κανένα καμπανάκι; Ακρως απογοητευτική η εμφάνιση. Θα μου πείτε λείπει και ο Πρίντεζης. ΟΚ. Ομως εάν οι ατυχίες συνεχιστούν, ποιός σου εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν και άλλα κενά στην συνέχεια ενός μαραθωνίου όπως είναι η φετινή Ευρωλίγκα;

Την ίδια ώρα που ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ήδη τις διορθωτικές του κινήσεις και δείχνει ότι θα μπει δυναμικά στην συνέχεια.

Προς το παρόν πάντως ο Σφαιρόπουλος δείχνει να μην σκέφτεται την μεταγραφή. Αυτό είναι καλό για τους μικρούς της ομάδας που θα πάρουν περισσότερες ευκαιρίες. Να δούμε αν θα είναι καλό και για την ομάδα, όσον αφορά στα αποτελέσματα.

 

Leave a Reply