ΑΡΧΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE «Δεν είμαστε γκρινιάρηδες, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

«Δεν είμαστε γκρινιάρηδες, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες»

Τι είπε ο Κώστας Παπανικολάου για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα κατά την αναχώρηση της ομάδας.
papanikolaou161216

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη και θα παραταχθεί χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Κώστας Παπανικολάου κατά την αναχώρηση της ομάδας για την Βαρκελώνη τόνισε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ομάδα που ψάχνει δικαιολογίες και γκρινιάζει.

Αναλυτικά:

«Δεν μπαίνουν σε ίδια μοίρα τα δύο ματς. Το πρώτο παιχνίδι πήγε όπως πήγε, αλλά πλέον δεν μπορούμε να κοιτάμε εκείνο το ματς. Θέλουμε να ακολουθήσουμε την ίδια τακτική, να διεκδικήσουμε όλες τις μπάλες που θα είναι 50-50, να κοιτάζουμε όλες τις μικρές λεπτομέρειες. Λίγα λάθη, πάμε εκεί σωστά προετοιμασμένοι από τους προπονητές μας και κοιτάζουμε το καλύτερο μας. Μέλημα μας είναι να κοιτάζουμε την ομάδα μας, όχι τους άλλους. Κοιτάζουμε ένα παιχνίδι τη φορά, στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Έτσι πορευόμασταν και έτσι θα πορευόμαστε».

Για την απουσία του Σπανούλη:

«Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει ο Σπανούλης για την ομάδα μας και πόσο τη βοηθάει, δεν είμαστε όμως ομάδα που γκρινιάζουμε και ψάχνει για δικαιολογίες. Ανεξαρτήτως παικτών, ομάδων ή απωλειών, πάμε πάντα για να παλεύουμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Θέλουμε να παίξουμε ένα καλό μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη. Θα ήταν ευλογία να ήταν ο Βασίλης μαζί μας, αλλά τώρα, αυτοί οι 12 που πάμε εκεί, πάμε να παλέψουμε, πάμε για το καλύτερο».

Leave a Reply