ΑΡΧΙΚΗ ΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΟ Αύριο υποδέχεται τη Γαλλία η Εθνική

Αύριο υποδέχεται τη Γαλλία η Εθνική

Για τον τρίτο αγώνα του Β’ προκριματικού ομίλου της Ευρώπης είναι έτοιμη η Εθνική Ελλάδος
ethnikimen5-966af-new-new

Αύριο, Τρίτη 10/1, η Εθνική ομάδα των ανδρών υποδέχεται την αντίστοιχη της Γαλλίας, για την 3η αγωνιστική του Β’ προκριματικού ομίλου της Ευρώπης, στο φετινό World League. Να επικεντρωθούν αποκλειστικά στο δικό τους παιχνίδι, ζήτησε ο Θοδωρής Βλάχος από τους διεθνείς.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά στις 19:00, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μετράει μέχρι στιγμής μια νίκη απέναντι στην Ολλανδία και μία ήττα από την Κροατία. Η Εθνική ομάδα επιζητεί τη νίκη, ώστε να διατηρηθεί στις υψηλές θέσεις και να έχει την ευκαιρία να κυνηγήσει την πρόκριση, η οποία δίνεται μόνο μέσω κατάκτησης της κορυφής του ομίλου.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος αναφέρθηκε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, λέγοντας:

«Κατ αρχάς νομίζω ότι κάθε παιχνίδι έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Δε μου αρέσει να μιλάω για υποδεέστερους αντιπάλους ή πιο δυνατούς. Η Γαλλία είναι μία ομάδα με αλλαγή προπονητή και ίσως να παρουσιαστεί διαφορετική σε κάποιους τομείς του παιχνιδιού της. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι και τη δική μας δουλειά. Το ότι θα παρουσιαστούμε με κάποιες αλλαγές δε σημαίνει κάτι.

Οφείλουμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, στο δικό μας στυλ και να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Θέλουμε να το κερδίσουμε, θέλουμε να παίξουμε καλό πόλο και να ευχαριστηθούμε εμείς οι ίδιοι το παιχνίδι και να κρατήσουμε τη θετική εικόνα που έχει τα τελευταία χρόνια η Εθνική ομάδα».

 

Για τις δοκιμές που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα, δήλωσε:

«Δε θέλω να μιλήσω για συμπεράσματα από ένα δύο παιχνίδια και κάποιες προπονήσεις που έχουμε πραγματοποιήσει. Έχω κάποια πράγματα στο μυαλό μου και κάποιες ενδείξεις. Θα καταλήξω σε πολλά συμπεράσματα το καλοκαίρι. Μέχρι τότε όσο μπορώ να ξεκουράζω κάποιους παίκτες και να δοκιμάζω κάποιους άλλους – Όσο μου το επιτρέπει η χρονική περίοδος και η κατάσταση των αθλητών – θα το κάνω».

 

Leave a Reply