ΑΡΧΙΚΗ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ Αυτή η μεταγραφή θα βοηθήσει την ΑΕΚ!

Αυτή η μεταγραφή θα βοηθήσει την ΑΕΚ!

Είναι μια κίνηση που θα έπρεπε να είχε γίνει από καιρό, αλλά κάλλιο αργά, παρά ποτέ. Γράφει ο Μαρίνος Πρίντεζης για το Instasport
ÆÍÔÏÂÔÓ  ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÁÅÊ PANATHINAIKOS - AEK (BASKET LEAGUE 2016-2017)

Η «Ενωση» χρόνο με τον χρόνο, μέρα με την μέρα θέλει να κάνει βήματα-μπροστά. Αυτό φαίνεται άλλωστε από τις ενέργειες που κάνει ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Μάκης Αγγελόπουλος. Στελεχώνει την ομάδα, είτε εντός, είτε εκτός παρκέ ώστε να μπορέσει να ανεβάσει το προφίλ της και εκτός των τειχών. Η επικείμενη μεταγραφή της ΑΕΚ θα συμβάλλει αρκετά στο ζήτημα που αναφέραμε παραπάνω.

Ο Μιχάλης Κακιούζης δεν κατάφερε να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα, κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει, αλλά επιστρέφει ξανά, αυτή την φορά για να δώσει περαιτέρω κύρος στην ομάδα που αγαπήθηκε και αγάπησε. Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής αναμένεται βάσει του ρεπορτάζ, να έχει έναν ρόλο τεχνικού διευθυντή, αλλά κυρίως στο κομμάτι των υποψήφιων στόχων της ομάδας και γενικότερα της παρακολούθησης και αναζήτησης μονάδων που θα βρίσκονται στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ.

Εν ολίγοις, η «Ενωση» είναι έτοιμη να «αγκαλιάσει» ξανά ένα δικό της παιδί που έχει την εμπειρία να βοηθήσει από την πλευρά του και γιατί όχι, αν και λογικά δεν θα είναι του δικού του πεδίου δουλειάς, να αποτελέσει και το συνδετικό κρίκο, ανάμεσα στην διοίκηση και στους παίκτες. Διότι όπως και να το κάνουμε, η παρουσία και μόνο του Μιχάλη Κακιούζη στα αποδυτήρια της «Ενωσης» θα ήταν αρκετά χρήσιμη. Βέβαια όπως αναφέραμε, το πόστο του θα είναι άλλο.

Το κλου είναι ότι η ΑΕΚ είχε ανάγκη από αυτή την επιστροφή που μόνο οφέλη θα έχει και θα τονώσει την ομάδα στο νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή ή όπως αλλιώς χριστεί ο άλλοτε αρχηγός της.

Leave a Reply