ΑΡΧΙΚΗ ΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΧΑΝΤΜΠΟΛ Αναχωρεί για τα Νησιά Φερόε η Εθνική

Αναχωρεί για τα Νησιά Φερόε η Εθνική

Η Εθνική ομάδα πόλο των Ανδρών θα συμμετάσχει στην πρώτη προκριματική φάση του EURO 2020
oxe-logo-new

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1) στις 6:30, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αναχωρεί, αεροπορικώς για το Τόρσαβν, όπου θα λάβει χώρα ο πρώτος όμιλος της πρώτης προκριματικής φάσης του EURO 2020.

Ο συγκεκριμένος όμιλος θα διεξαχθεί το διάστημα 13-15 Ιανουαρίου, στην πρωτεύουσα των Νησιών Φερόε, με την Εθνική ομάδα να αντιμετωπίζει, αρχικά την Κύπρο και στη συνέχεια τους οικοδεσπότες.

Να σημειωθεί πως την πρόκριση θα πανηγυρίσει, μόνο, η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου.

Αρχηγός αποστολής θα είναι ο το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων Βασίλης Κρανιώτης, ενώ σε αυτή μετέχουν επίσης ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Νίκος Γραμματικός με τον συνεργάτη του Γιώργο Βασιλειάδη, ο φυσιοθεραπευτής Παύλος Καλαβάζης, ο δημοσιογράφος/ υπεύθυνος Τύπου της ΟΧΕ Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου, καθώς και οι παρακάτω 17 αθλητές: Μωραΐτης, Ζαμπούνης, Μυλωνάς, Αραπακόπουλος, Μπάγιος (ΑΣΕ Δούκα), Τσιλιμπάρης, Παπαδιονυσίου, Κανδύλας (ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.), Λοίζος, Αραμπατζής (ΠΑΟΚ), Νικολαΐδης (ΑΕΚ), Μπουκοβίνας (Φίλιππος Βέροιας), Μάλλιος (Ντάσενμπεργκ- Γερμανία), Παπαδόπουλος Βύρωνας (Εμπορ Ροστόκ- Γερμανία), Μπασμαλής (Λιμόζ- Γαλλία), Χερουβείμ (Μπαρτσελόνα- Ισπανία), Παπαδόπουλος Αδάμ (Χιλντεσχάιμ- Γερμανία).

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017
22:00 Κύπρος- Νησιά Φερόε

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017
20:00 Ελλάδα- Κύπρος

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017
18:00 Νησιά Φερόε- Ελλάδα

Leave a Reply