ΑΡΧΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ MOTO GP Ακόμα μια BMW M πήρε ο Μάρκεζ ! (pics)

Ακόμα μια BMW M πήρε ο Μάρκεζ ! (pics)

Ένα εκπληκτικό δώρο στον Ισπανό αναβάτη
p90242596_lowres_2016-bmw-m-award-mar-new

Το βραβείο BMW M Award δίνεται εδώ και 16 χρόνια σε όποιον αναβάτη κατορθώσει να πάρει τις περισσότερες πρώτες θέσεις στις κατατακτήριες του Moto GP μέσα στη χρονιά.

Έτσι, λοιπόν, τις περισσότερες pole position φέτος τις είχε ο Μάρκεζ, κερδίζοντας ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο εκατοντάδων ίππων ισχύος. Η ιστορία, όμως, δεν σταματάει εδώ.

Πως θα αντιδρούσατε αν μαθαίνατε πως αυτή η BMW M δεν είναι η πρώτη του Ισπανού αναβάτη, αλλά η τέταρτη που μπαίνει στη… συλλογή του;

Σίγουρα θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα. Τα προηγούμενα χρόνια, λοιπόν, ο Μάρκεζ είχε κερδίσει ξανά το συγκεκριμένο βραβείο, παίρνοντας μια M6 Cabriolet χρώματος μπλε το 2015, μια M4 Coupe χρώματος κόκκινου το 2014, ενώ η πρώτη του ήταν μια M6 Coupe μαύρου χρώματος το 2013.

Πως απάντησε στις τέσσερις αυτές κατακτήσεις του βραβείου ο Ισπανός; Μα φυσικά με χιούμορ…

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίζω μια ακόμα συναρπαστική BMW M. Όμως πλέον θα πρέπει να σκεφτώ την πιθανότητα επέκτασης του… γκαράζ μου. Ευτυχώς, τόσο η μητέρα μου όσο και ο αδελφός μου αγαπούν τις Μ και έτσι δεν βρίσκονται όλες μαζί πολύ συχνά μέσα».

Απολαύστε το νέο «παιχνίδι» του Μάρκεζ…

p90242594_lowres_2016-bmw-m-award-fra

p90242595_lowres_2016-bmw-m-award-mar

 

Leave a Reply