ΑΡΧΙΚΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΑ MOTO GP Έπλεξε το εγκώμιο του Βινιάλες ο Ρόσι

Έπλεξε το εγκώμιο του Βινιάλες ο Ρόσι

Εκπληκτικοί ήταν οι χρόνοι του Μάβερικ Βινιάλες στις τελευταίες δοκιμές της χρονιάς
motogp-valencia-november-testing-2016-maverick-vinales-yamaha-factory-racing-valentino-ros-1-new

Ο 21χρονος, ήταν ο μοναδικός που κατέβηκε κάτω από το 1.30, αφήνοντας του αντιπάλους του έκπληκτους, με κυριότερο παράδειγμα τον Βαλεντίνο Ρόσι.

Ο Μάβερικ Βινιάλες, στο διήμερο τεστ, οδήγησε για πρώτη φορά την Μ1 και ήταν ο ταχύτερος όλων, ξεπερνώντας ακόμα και το Ρόσι κατά 20 χιλιοστά, ενώ την Τετάρτη πραγματοποίησε εξαιρετικό χρόνο (1:29,975) και ήταν ο μοναδικός που σημείωσε χρόνο κάτω του 1:30.

«Ήταν αρκετά εντυπωσιακός από την Τρίτη και την Τετάρτη ακόμα περισσότερο, έκανε 1:29 και αυτός είναι τεράστιος χρόνος. Ήταν καταπληκτικό το ντεμπούτο του», ήταν τα λόγια του Βαλεντίνο Ρόσι για τον νεαρό.

Εν συνεχεία, ο Ιταλός απάντησε και σε άλλες ερωτήσεις των δημοσιογράφων, λέγοντας μεταξύ άλλων για τις δοκιμές:

«Κάναμε πολλή δουλειά, πολλούς γύρους και συγκρίναμε την παλιά με τη νέα και αξιολογήσαμε το νέο κινητήρα και το νέο πλαίσιο.Έχουμε πολλή δουλειά ακόμα να κάνουμε, αυτό είναι σίγουρο, ειδικά με τον κινητήρα αλλά και με το πλαίσιο».

«Η πρώτη αίσθηση είναι καλή, αλλά θέλουμε κάτι διαφορετικό στις ρυθμίσεις. Χρειαζόμαστε χρόνο για να κατανοήσουμε την ισορροπία.Πρέπει να ρίξουμε το βάρος στην επιτάχυνση και να προσπαθήσουμε να βρούμε τρόπο να έχουμε ακόμα καλύτερη έξοδο από τις στροφές».

Leave a Reply